Blog

2024 Yılının En Işıltılı Duvar Üniteleri ile Evlerinizi Güzelleştirin

2022 yılının gelmesi ile mobilyalarda birtakım yenilikler ortaya çıkmaya başlamıştır. Özellikle mobilyaların görselliklerine etki eden yeniliklerde ışıltılı geçişler söz konusudur. Altın, gümüş ve metalik gibi dikkat çekici renklerin sıklıkla kullanıldığı 2022’de antrasit ve gri gibi sade renk tonlarından da ilham alınmıştır. Yeni yılın gelmesi ile insanlar ev dekorasyonunda değişiklik yapmaya başlamıştır. Eski dönemlerden kalma mobilyaların yerini çağdaş görünümün etkisi altına giren mobilyalar kapatmıştır. Çağdaş etkiden yararlanan mobilyalar arasında yatak odası takımları, oturma grupları, yemek odası takımları, berjerler ve duvar üniteleri yer almaktadır. Bu yazımızda özgün geçişlere ve ışıltılı bir tasarıma ev sahipliği yapan farklı duvar ünitelerine yer vereceğiz. Aşağıdaki duvar ünite modelleri arasından birini seçerek ev dekorasyonunuzda yeniliğe hemen başlayabilirsiniz.

Barcelona Model Duvar Ünitesi

Barcelona Model Duvar Ünitesi

Beyaz renk ile kaplanan duvar üniteleri, odalarda ferah bir etki ortaya çıkarmaktadır. Özellikle dar alanların tasarımı esnasında tercih edilen bu renk yalnızca oturma odasında değil yatak odası ve yemek odası gibi alanlarda da sıklıkla kullanılmaktadır. Beyazın dinlendirici tonu insanlara iyi gelecektir. Beyazın etkisinden nasibini alan ürünler arasında duvar üniteleri de yer almaktadır. Bu renk duvar ünitelerine örnek olarak Barcelona Model Duvar Ünitesi verilebilmektedir. Adından söz ettiren bu parça, oturma grupları ile takım oluşturma yeteneğine sahiptir. Ünitenin kenar kısımlarında fazlaca bölme bulunmaktadır. Bu bölmelere ister kitap ister saksı isterseniz de biblo yerleştirerek dekoratif bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bentley Model Duvar Ünitesi

Sade tasarımı ile iddialı görünümü bir arada sunan bu model kapaklı alanlardan oluşmaktadır. Üst kısmı oldukça geniş bir yapıya sahip olan model, televizyon ekranınızın daha büyük görünmesine neden olacaktır. Açık rengi ile odalarınıza hoş bir aura katacak bu ürün sayesinde aradığınız ortamı yaratabilirsiniz. Bentley Model Duvar Ünitesi konsol kısmında farklı bölmelere sahiptir. Bu kapaklı bölmeler sayesinde depolama alanı olarak kullanılabilen duvar ünitesi, evlerinizde işlevsellik sunacaktır. Konsolun orta kısmında bulunan kapakların kenarlarında ince şeritler halinde ışıltılardan yararlanılmıştır. Modelin gövdesi kadar ayak kısımları da dikkat çekicidir.

Lexus Model Duvar Ünitesi

Beyaz tonlarının sıkça kullanıldığı günümüzde altın detaylara da bol bol rastlanmaktadır. Odaların güzelliğini iki katına çıkaracak tasarımı sayesinde adından söz ettiren Lexus Model Duvar Ünitesi oldukça kullanışlıdır. Modelin konsolunda kapaklı bölmeler yer almaktadır. Kapakların yüzeylerinde özgün altın renk geçişlerden yararlanılmıştır. Bu geçişlerin benzeri televizyonu taşıyan kısımda da yer almaktadır. Genel olarak beyazın hüküm sürdüğü bu ürün, siyah kanepeler ile kombin yapılarak tezat bir görünüm elde edilebilmektedir. Ürün ayrıca şeffaf bir tablaya sahip sehpa ile de kombin yapılarak kullanılabilmektedir.

Metara Model Duvar Ünitesi

Eğer tüm duvarınızı ünite ile işgal etmek istemiyor iseniz tercihinizi tek parça ünitelerden yana kullanabilirsiniz. Sadece konsol kısmını içeren bu ürünler sizlere rahat bir hareket olanağı tanımaktadır. Matera Model Duvar Ünitesi tek parçadan oluşan klasik bir yapıdır. Modelin tasarımı esnasında kreatif geçişlerden ilham alınmış ve ortaya özgün bir mobilya sunulmuştur. Özellikle ayak kısımlarının dikkat çektiği bu üründe Eifel Kulesi’ne benzer bir tasarım söz konusudur. Modelin iç kısımlarını depolama alanı olarak kullanabilirsiniz. Üst kısmını ise eşyalarınızı sergileme amacı ile tercih edebilirsiniz.

Prada Model Duvar Ünitesi

Prada Model Duvar Ünitesi

2022’nin gözde ve zamansız renkleri arasında sayılabilecek antrasit bu modelde mevcuttur. Zamansızlığı sayesinde 2022 öncesinde olduğu gibi 2022 ve sonrasında da popülerliğine devam edecek bu renk duvar ünitelerin ayrı bir şıklık kazandırmaktadır. Prada Model Duvar Ünitesi sayesinde özgün oturma odası dekorasyonunuza kendinizi kaptırabilirsiniz. Geometrik şekillerden yararlanılan modelde kitaplık yer almamaktadır. Modelin yalnızca konsol kısmı ve televizyonun arkasına gelen kısmı bulunmaktadır. Konsol kısmı kullanışlı olan modelde dengeyi sağlamak için dörtten fazla ayak kullanılmıştır.

Sofia Model Duvar Ünitesi

Sıradanlıktan uzaklaşarak krallara layık bir görünümü evlerine kadar taşımak isteyen insanlar Sofia Model Duvar Ünitesi’nden yararlanabilir. Ünite, oldukça şık bir görünüme sahiptir. Kenar kısımlarında aynaların yer aldığı bu modelde yuvarlak geçişlere sahip bir konsola yer verilmiştir. Estetik ayaklara sahip konsolun tasarımı için hem çağdaş fikirlerden hem de geçmiş zamandan esinlenilmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir